Хочу поділитися кулінарною драмою, яка трапилася у мене минулого тижня. Моя мала захотіла, аби як кулінарний експерт приготувала щось особливе з нагоди день народження. Я, навіть не задумуючись, кинулася переглядати ідею на просторах Google і.... Провела цілих нервущих півтори години, і це ще щастя!, блукаючи від блогу до другий сайт! Одні рецепти здавалися нереально для професіоналів, інші - із дорогими продуктами, ще кілька - серед масою реклами. А раптом раптово я мені спало на думку про існування цей порятунок портал й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла - прекрасний рецепт! Варіант був до безтями зрозумілим, що в результаті навіть моя ще дуже молода помічниця спромоглася своїй мамі допомогти. В результаті ми створили дивовижний кулінарну феєрію, що був визнаний справжнім успіхом дня народження. І ось вам результат всі мої тепер зацікавлені друзі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я знайшла цей диво настільки чудовий спосіб?"
Каталог
Для людей, хто іноді обожнює кулінарією, й не виносить розкидані речі під час кухні!
-
- Visitante